HTML

Bori goes to Holland

Akadozó emailezések és összeegyezthetetlen szkájprandevúk helyett szerény kis beszámolók messziföldre és hazaköltözésem történéseiből. Instead of erratic email exchanges and unmanagable skype appointments, voila, a collection of humble reports of my life abroad and after moving back home.

Friss topikok

Címkék

2011.10.09. 17:13 borsincka

Köszönöm...

 ... Nórikának a Múzeum körúti parti lehetőségét! Jó volt mindenkivel találkozni, főleg a Tomkával, akivel amúgy nem lakom ám egy országban. Remélem mindenki remekül van, az is akivel nem tudtam részletesen beszélni. ÉÉÉÉS, akit érdekel hogy mivan velem, az kövesse a blogot :P

Millió puszi mindenkinek

u.i.: meddig tartott a parti? :)

Disclaimer:
This is a blog post dedicated to my Hungarian friends. To give you, my little non-Hungarian visitor, also something interesting, voila, a minimal language lesson: the title of the blogpost means thank you. Click to hear how it sounds:  

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://borigoestoholland.blog.hu/api/trackback/id/tr63289816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása